Blog: Friese Dorpentop uitnodiging op de grote stapel…

Sinds begin dit jaar ben ik betrokken bij de organisatie van de Friese Dorpentop. De reden dat ik deze blog schrijf is omdat ik me een beetje zorgen maak. Ik maak me namelijk zorgen om de mensen die ingeloot zijn voor dit geweldige keerpunt in de geschiedenis.

Dat ik mij zorgen maak komt door mijn relatie met mijn post. Als ik post krijg doe ik dit keurig in het vakje nog te behandelen post. Echter puilt dit vakje na twee maanden uit. Nog een maand later neem ik mij voor om de post door te nemen, wat ik dan in de meeste gevallen een week later ook daadwerkelijk doe.

Het gevolg is dat ik er drie maanden en een week later achter kom dat ik allemaal leuke bijeenkomsten en feestjes heb gemist want die zijn natuurlijk allang geweest! Je begrijpt mijn zorg inmiddels wel. Want stel je voor dat jij net zo bent als ik en een uitnodiging voor de Friese Dorpentop hebt ontvangen. Dan zie je na 5 november die brief pas…

Hopelijk zijn er dus niet zoveel mensen als ik! We hebben namelijk een missie!

“Friesland wordt de eerste G1000 waar daadwerkelijk 1000 mensen komen”.

Ik wil je dan ook vragen, als die brief ergens ligt pak hem op en meld je aan ;).

PS. op het moment van schrijven weet ik zeker dat er 300 Friezen zijn die regelmatig de post openen, we hebben namelijk al 300 aanmeldingen!

De Friese Dorpentop, de eerste Friese G1000 is op 5 november in Leeuwarden. Hier komen 1.000 ingelote burgers uit Friesland bij elkaar om over de toekomst van Friesland te praten en het blijft niet bij praten! Daarna gaan we samen aan de slag! Als je meer wilt weten over de Friese Dorpentop kijk dan even op friesedorpentop.frl.

Wini Weidenaar
Werkgroep Communicatie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie